beats by dre cheap

Kad imao sam 15

Ustah u 9, onako - vise po navici nego potrebi, ali ne bih da se zalim.
Kompjuter je vec bio upaljen, skenirao je hard disk u potrazi za nekim debilnim defektom prouzrokovan jos debilnijom odlukom da posjecujem stranice tipa [url]www.hornycrocodile.com[/url]
Rezultat pretrage - 0 files infected.
Opsovah. Dva puta.
Bilo je vrijeme da izvrsim svoje bioloske potrebe i higijenske navike. I tako, dok je modem svirao srceparajucu Dial-up melodiju, ja sam onako, poluotvorenih ociju ciljao wc solju.
Bio sam precizan, vecinu vremena.
Vratih se u sobu da bi primjetio da su jedini mailovi koje sam primio bili od "sussie33_hot_ready_for_you" i "free penis enlargement".
Nisam se osjecao posebno usamljenim, a ni malog ne koristim u svrhe koje bih zelio, tako da sam ih vrlo brzo obrisao.
Ed je zvao, ja mislim, tako da sam izasao skoro odmah. Nisam jeo palacinke koje je mama pripremila. Bili su oni koje sam volio, sa orasima i keksom u sredini.
Ubrzo, skoro svi smo se okupili negdje kod KE zgrade. Neki su falili. Ne sjecam se sta smo radili, ali dan je bio genijalan.

---
Zapitajte se umjesto mene - kako to da se sjecam 2 jebena maila, stranice na kojoj sam pokupio virus, ciljanja wc solje, a ne sjecam se dana kojeg sam proveo sa tada najboljim prijateljima koji su za mene ubrzo znacili odrastanje i osamostavljivanje, na neku ruku zatvaranje u sebe?
Da, zeznuli su.

I tako, tugom nazvah sve ono do cega mi je bilo stalo i sada je to sjecanje samo luda sreca neka, uspomena na stare dane.

AN

...terapija pochinje kad se doktor otkachi
http://kamehameha.blogger.ba
07/11/2006 21:19